kategorie
výrobci

    Ochrana osobních údajů

    Ochrana osobních údajů

    Prohlášení o ochraně osobních údajů

    Společnost Trilium Plus s.r.o. (provozovatel internetového obchodu www.duelle.cz) se zavazuje řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů. Žádné z údajů nejsou v žádném případě poskytovány třetí straně.

    Osobními údaji, které jsou shromažďovány společností Trilium Plus.r.o., jsou fakturační informace zákazníka uvedené při objednání zboží (jméno, příjmení, telefonní spojení, emailová adresa, dodací adresa - ulice, město, PSČ) a e-mailová adresa získaná dobrovolným souhlasem s odběrem obchodních sdělení.

    Účel shromažďování osobních údajů

    Společnost Trilium Plus s.r.o shromažďuje osobní údaje za účelem uskutečnění obchodu a ke vnitřním potřebám společnosti.

    Účelem uskutečnění obchodu se rozumí prodej zboží či služeb. V případě souhlasu se zasíláním obchodních sdělení pak pro zasílání aktuálních obchodních nabídek a informací.

    Vnítřními potřebami společnosti se rozumí tvorba statistik, vyhodnocování úspěšnosti obchodu a dalších aktivit spojených s chodem společnosti. Tyto aktivity slouží pouze pro společnost Trilium Plus s.r.o. a nejsou poskytovány třetí straně.

    Vymazání osobních údajů

    V případě, že požadujete z jakéhokoli důvodu vymazání Vašich osobních údajů, stačí odeslat žádost na e-mailovou adresu triliumplus@seznam.cz .

    Zabezpečení osobních údajů

    Společnost Trilium Plus s.r.o. se zavazuje vynaložit maximální úsilí pro zabezpečení veškerých osobních údajů. Prodej, sdílení či jiné poskytnutí osobních údajů třetí straně je nepřípustné.

    Obchodní sdělení a ochrana osobních údajů

    Uživatel internetového obchodu www.duelle.cz musí pro odběr obchodních sdělení (informačních e-mailů) souhlasit s jeho zasíláním. Souhlas je vyjádřen:

    1. vyplněním e-mailové adresy odběratele v pravé části internetového obchodu a potvrzením tlačítkem "odeslat"

    2. zatržením políčka "Souhlasím s občasným zasláním novinek e-shopu na e-mail" v sekci potvrzení objednávky

    Zrušení odběru obchodních sdělení je možné provést dvěma způsoby:

    1. odeslat žádost o vymazání na e-mailovou adresu triliumplus@seznam.cz

    2. kliknutím na odkaz pro zrušení odběru, který je připojen na konci každého obchodního sdělení

    Společnost Trilium Plus s.r.o. se zavazuje řídit zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

     

    X

    Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).